Quanis Dermafiller

Quanis Dermafiller

cosmed-img-1

 

De filler zonder naalden!

Quanis Dermafiller is een nieuw uniek, innovatief, veilig en eenvoudig behandelconcept voor kraaienpootjes, wallen, droogte lijntjes en een dunne huid zonder enige bijwerking.

Deze gloednieuwe behandeling is een uniek behandelconcept om de ouder wordende huid er weer fris en stralend uit te laten zien. De vochtbalans wordt door middel van hyaluronzuur succesvol hersteld waardoor fijne rimpels als gevolg van uitdroging van binnen uit weer worden opgevuld. De behandeling brengt ook de elasticiteit terug in de huid.

Hoe werkt het?

De pads zijn opgebouwd uit micro naaldjes van gekristalliseerd hyaluronzuur. De grootte van de gekristalliseerde hyaluronzuur micro naaldjes is 200 of 300 micron, wat penetratie in en opname door de huid aanzienlijk comfortabeler, makkelijker en effectiever maakt. Hyaluronzuur in zijn natuurlijke vorm, heeft een grote moleculaire structuur waardoor het insluizen in de huid zeer moeilijk tot stand komt. Quanis Dermafiller bevat oplosbare micro naaldjes opgebouwd uit hyaluronzuur kristallen. Deze penetreren gemakkelijk in de huid, lossen op en zorgen vervolgens voor een optimale werking.

Wanneer de pads worden aangebracht voelt u een zeer licht prikkelende sensatie doordat de micro naaldjes in de huid penetreren en oplossen. De hyaluronzuur micro kristallen zorgen in de huid voor het herstel van de vochtbalans waardoor de fijne rimpels die zijn ontstaan door uitdroging, van binnen uit weer worden opgevuld en geeft het de huid zijn elasticiteit terug. De pads bevatten niet alleen hyaluronzuur, maar ook collageen en vitamine-C. Onze micronaaldjes bevatten alleen natuurlijke stoffen en geen geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, alcohol en zijn niet getest op dieren.

De behandeling

De eerste behandeling wordt bij ons in het instituut uitgevoerd waarna je een set mee naar huis krijgt om de behandeling voort te zetten. Tijdens de behandeling in het instituut wordt eerst de huid goed gereinigd. Na de reiniging wordt de Quanis Dermafiller behandeling gestart. De gelsheets blijven vervolgens 20-25 minuten zitten op het te behandelen gebied waarna we het afspoelen met water.

Na de behandeling

Om een zo groot mogelijk resultaat te bereiken adviseren wij om Quanis Dermafiller minimaal 1 keer door een professioneel huidtherapeut toe te laten passen. Na deze behandeling kunt u het resultaat wekelijks onderhouden met Quanis Dermafiller Home.

 

Quanis Dermafiller