Elastine Infusion Therapie

Elastine Infusion Therapie

Dermalastyl Elastine Infusion Therapie

Draai de klok terug met 2 jaar in één behandeling!

Puur Linda Instituut
Puur Linda Instituut

Elastine is een van de belangrijkste bouwstoffen in de huid en zorgt voor stevigheid, flexibiliteit, veerkracht en een jeugdige uitstraling. Elastine wordt tot in de puberteit aangemaakt en tussen de 25 en 35 jaar begint men elastine te verliezen, met als gevolg een vermoeide en doffe huid. Ook verliest de huid stevigheid, waardoor fijne lijntje zichtbaar worden. Met de salonbehandeling Dermalastyl Elastine Infusion Therapie plaats de u in 1 behandeling tot 2 jaar elastineverlies terug in de huid.

Het actieve ingredient Elastatropin® is een eiwitmolecuul die zorgt voor de opbouw van elastine in de huid, waardoor de huid zijn flexibiliteit terug krijgt en rimpeltjes en fijne lijntjes verdwijnen. Onze huid bestaat voor 75% uit collageen. Collageen zorgt voor volume in de huiden geeft de huid stevigheid, daarom moeten de collageenbundels zo goed mogelijk bij elkaar gehouden worden. Op dit gebied is elastine een grote hulp.

DermaLastyl Elastin Infusion Therapy bevat een micromolecule; ‘tropoelastine’. Bij Elastine Infusion Therapie hecht de tropoelastine zich via crosslinks aan andere tropoelastine-molecules in de huid. Hierdoor groeien de reeds bestaande elastinevezels. Dit crosslinking-proces wordt bewerkstelligd door een koperpeptide en de benodigde inwerktemperatuur van 37°C.