PCA Peelingen

PCA Peelingen

verfijnde medische peeling gecombineerd met beleving, comfort en ontspanning

PCA Peel Hydroquinone free 

Alternatieve aangepaste Jessner peeling: deze licht tot medium diepe peeling formule vernietigt en verheldert hyperpigmentatie dankzij melkzuur, citroenzuur, salicylzuur en recorcinol.
Deze vernieuwde behandeling verzacht het huidoppervlak, voorkomt pigmentatie en geeft een frisse uitstraling. Tevens helpt het tegen huidirritatie, vermindert talgproductie en verzacht lijntjes en rimpels zodat de huid een betere structuur krijgt. Deze formule is ideaal voor de meer gevoelige en donkere huid.

Gemengde peeling

Deze huidvriendelijke en toch effectieve peeling is geschikt voor verschillende huidtypes maar zonder het ongemak en de tijd die u kwijt bent aan de traditionele peelings. Onze samenstelling bevat verschillende doeltreffende ingrediënten die helpen tegen acne, hyperpigmentatie, fijne lijntjes en rimpels, terwijl de huid er vol en gehydrateerd uit blijft zien.

Ultra Peel I
De behandeling is speciaal samengesteld voor de droge en oudere huid plus de huid die door de menopauze veranderd is. Gaat huidverkleuring tegen, behandelt fijne lijntjes, rimpels en acne, kortom het resultaat is een vollere en gehydrateerde zachte huid.

 

Wilt u een frisse uitstraling en een gladde huidstructuur?

Informeer naar de mogelijkheden!